De lekkerste cheesecake van Amsterdam!

Cheesecake GOOS

Een dame die 6 punten bestelt om mee te nemen, een meisje die om 23:45 binnen komt rennen om voor sluit toch nog een stukje te bemachtigen omdat ze er zo’n zin in had, situaties die niet onbekend zijn in café Goos aan de Maasstraat in Amsterdam.

Oké, ik ben een klein beetje bevooroordeeld, maar je kan er niet om heen, er is geen lekkerdere taart in Amsterdam! Het geheim wil chef Bas niet verklappen, ikzelf vind de bodem van bastogne-koekjes en de huisgemaakte frambozensaus ware pluspunten.

Andere redenen om Goos te bezoeken zijn de huiselijke gezelligheid, de verrassende samenwerkingen met plaatselijke toppers als kaasboer Tromp, Patisserie Tout, Abraham Kef & Brouwerij ’t Ij en de ongedwongen sfeer! Benieuwd? Bezoek de originele website door hier te klikken.

Schermafbeelding 2013-10-15 om 15.23.27

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Bob van der Meij schreef:

    en wie zitten er op het terras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s