Doe-het-zelf supersnelle pepernoten

Schermafbeelding 2013-10-16 om 14.40.38 Alle discussies over zwarte piet, de te vroege release van de film Sinterklaas en de pepernoten chaos, mensen die zich opwinden dat de pepernoten al in juli in de supermarkten liggen… Het gaat allemaal langs mij heen, December kan voor mij niet vroeg genoeg beginnen! Ik heb mijn eerste kerstliedje al geluisterd, mijn kerstballen vast opgepoetst en, sinds vandaag, de eerste pepernoten gebakken!

Dit is echt het ALLERMAKKELIJKSTE doe-het-zelf recept ooit. 2 lepels water aan de mix toevoegen + balletjes draaien + 10 minuten in de oven = een heerlijke geur door het huis en lekkere versgebakken pepernootjes voor bij de thee.

Waar haal je dit? Mijn oog is gevallen op de mix van Koopmans, slechts 1,60 euro in de supermarkt voor twee zakjes… Koopje van Koopmans 🙂

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Kiki schreef:

  @Dolly’s Dish… Waar koop je dit pepernootjesbakpak?! Appie had hem niet..!

  Ps. Bak je ze ook op verzoek? Zo ja: VERZOEK!!

  1. dollysdish schreef:

   Haha Kiki, helaas is Dolly’s Dish nog niet helemaal klaar voor een cateringservice, wie weet na de scriptie!;)

   Wat betreft de pepernoten, bij de Deen hebben ze deze bakmix en zelfs een pakje kant en klaar deeg dat je alleen nog maar hoeft te rollen en in de oven hoeft te doen. Maar bij de Albert Heijn hebben ze ook zeker in het assortiment gezeten!! Het deeg zelf maken is ook heel makkelijk http://www.ah.nl/allerhande/recepten/511914/pepernoten, succes Kiek!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s