Mijn droom… de KitchenAid

Hoe anders het onderwerp ‘makkelijk-makers’ inwijden dan met de ultieme apparatuur voor elke keukenprinses… De KitchenAid!

kitchenaidproducts
O
ke.. het babyroze is iets too much voor mij, gebroken wit zal mooier staan op mijn aanrecht, maar kijk nu eens wat een fijne makkelijk-makers! Een keukenmachine die het in blokjes, reepjes of plakjes snijden van ingrediënten tot een groot plezier maakt. Een mixer die brood- en taartdeeg uren lang zelf mixt, zodat jij geen lamme polsjes meer krijgt. Een blender met meer standen dan jij in een smoothie zou kunnen gebruiken. En bovenal… Wat een kwaliteit!

Stevigheid, duurzaamheid en tijdloos design. Deze drie redenen noemt Kitchenaid als motivatie om voor hun producten te kiezen. Nou, ik zet in op het tijdloze design, want tegen de tijd dat ik deze set aan kan schaffen zijn we 10 jaar verder!

ps. Alle apparaten die hier boven vermeld staan zullen de komende maanden besproken worden onder dit kopje. Wat heb je eraan? Wat maak je ermee? Hoe duur is het? Waar moet ik bij aanschaf op letten? Alles komt langs!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s