Marktplaats: Nooit meer zelf snijden, mengen, raspen & hakken

Marktplaats-KeukenmachineDe beste 10 euro die ik ooit besteed heb! Uien snijden, parmezaanse kaas raspen, groenten in reepjes snijden, deeg kneden, zelf met kruiden een pesto maken, niets is te gek! En oke, mijn droom blijft de Kitchenaid, maar dit lieve, zware, oude apparaat klaart de klus net zo goed.

Dus, wat wil ik hiermee zeggen? Heb je geen geld voor een nieuwe keukenmachine of wil je eerst eens kijken of je dat ding wel gebruikt voor je er één met een laag stof in de kast hebt staan? Speur Marktplaats af! Zoek op een straal van 3 km rondom je eigen postcode en diezelfde dag kan je op je fietsje jouw eigen makkelijk-maker ophalen!

ps. ja, inderdaad, nooit meer raspen, hakken, snijden, mengen enz. enz.

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s