Antieke kaasplanken van Hout & Nieuw

DSC_9069

Naar mijn idee de ultieme ‘mooi-maker’! Hoe kunnen borrelhappen, kazen of broden er nu nog onaantrekkelijk uit zien als ze op zo’n mooie plank liggen?

Iedere plank is uniek. Kleine gaatjes, krasjes en kieren worden opgeknapt, maar verliezen nooit hun authenticiteit. Dat zou ook zonde zijn, sommige planken zijn al honderd jaar oud! Prijzen varieren tussen de 59 en 69 euro, heel betaalbaar voor zo’n prachtstuk.

Deze prachtige planken zijn van Hout & Nieuw, een mooie onderneming aan de Marnixstraat in Amsterdam, gerund door twee meiden met werkhanden waar zelfs bouwvakkers van zouden schrikken (dit zijn hun eigen woorden). Louise en Let struinen samen tweedehands/antiek marktjes af, slaan allemaal oude spullen in en knappen deze vervolgens op om deze een nieuw leven te bieden bij hun blije klanten. Brocante kastjes uit Frankrijk, keramiek uit Catalunya, industriële lampen uit Tsjechië, mooie kisten uit Waterloo, boerenmeubels uit Hongarije, ga zo maar door. Benieuwd? Kijk dan hier op hun website!

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Johnc622 schreef:

    Very well written article. It will be helpful to anyone who usess it, as well as yours truly efeccedkakfd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s