Win een heerlijk K’OOK!-pakket met Frantoio Muraglia olijfolie, pasta & zoutvlokken

Heerlijk K'ook-pakket met Frantoio Muraglia olijfolie, pasta & zoutvlokken
Heerlijk K’OOK!-pakket met Frantoio Muraglia olijfolie, pasta & zoutvlokken

(Vanaf heden is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie. Houdt de website en Facebook in de gaten voor nieuwe acties!)

Dolly’s Dish is vanaf nu eindelijk ‘echt’ live! Voortgekomen uit mijn passie voor koken, enthousiasme over eet-weetjes en de wens om mijzelf eens echt uit te dagen om de technische kant van een website te ontdekken heb ik Dolly’s Dish opgericht. De plek om inspiratie op te doen over alles wat er in en rondom de keuken gebeurt! Boordevol no-nonsense recepten voor 1 & voor 4 personen met voor ieder wat wils; gezond, goedkoop, snel, extreem lekker of originele doe-het-zelf-projectjes.

Kijk trouwens ook eens bij de makkelijk- en mooi-makers. Bij de makkelijk-makers wordt uitgelegd hoe bepaalde keukenapparatuur en accessoires het koken zoveel makkelijker kunnen maken. Bij de mooi-makers vind je de mooiste antieke kaasplanken, servies en tafeldek-tips. Want zeg nu zelf, als je je zo hebt uitgesloofd in de keuken is het wel zo leuk om je dishes op een mooie manier op te dienen, toch?

En om Dolly’s Dish een vliegende start te geven stelt kookwinkel & webshop K’OOK! een heerlijk pakket ter beschikking die zowel onder mooi- als makkelijk- als lekker-makers zou kunnen vallen! Onder alle personen die Dolly’s Dish ‘delen & liken’ op Facebook, volgen opTwitterInstagram verloot ik een pakket van K’OOK! met:

– 1/2 liter extra vierge olijfolie van Frantoio Muraglia in handgemaakte terracotta fles (t.w.v. 27,95 euro)
– Eierpasta van Filotea, spaghetti Chitarra al Nero di Sepia (t.w.v. 5 euro)
– Zwarte zoutvlokken (natural) van Falksalt (t.w.v. 5 euro)

k'ook

De olijfolie van Frantoio Muraglia is een heerlijke fruitige olijfolie met een klein bittertje/pepertje. Deze olie uit Puglia heeft deze zomer een prestigieuze prijs gewonnen; de Oscar dell Olio. Uit meer dan 2.000 inzendingen werd de olie gekozen tot beste oogst 2012!

K’OOK! is naast de webshop ook een cadeau- en kookwinkel voor kookliefhebbers en fijnproevers! Er is een uitgebreid assortiment, zoals bijv. Le Creuset pannen, serviezen van ASA en Bloomingville, keukenapparatuur van Kitchenaid en Magimix, handige bakvormen van Kitchencraft, olijfolie (ook uit het vat), heerlijke sauzen van Stonewall Kitchen, de door hen zelf geïmporteerde Filotea Pasta en nog veel meer. In de winkel worden regelmatig kookdemonstraties en proeverijen georganiseerd. Check regelmatig de webite van K’OOK! voor de data. Het is zeker de moeite waard om eens bij de winkel in Wormerveer langs te komen of te kijken in de leuke webshop!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s