Met liefde bereid: Review producten van 1000en1smaken.nl

Coming soon: recept Risotto met courgette en scampi's
Coming soon: recept Risotto met courgette en scampi’s

Met liefde bereid, het moge duidelijk zijn dat dat mij aanspreekt. Afgelopen week kreeg ik een prachtig pakketje thuis gestuurd van 1000en1smaken.nl en ik kon niet wachten om deze mooie producten zelf te gebruiken. In het pakket: een mooie olijfolie, balsamico azijn, tijm, chocolaatjes en risottorijst. Een paar flessen wijn erbij, vier lieve vriendinnen, de producten uit het pakket en daarbij nog wat gezellig gekokkerel waren de perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond. Het recept van de fantastisch gelukte risotto met courgette en scampi’s komt dan ook snel op Dolly’s Dish!

1000en1smaken.nl is een familiebedrijf uit Nieuw-Lekkerland met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van delicatessen uit binnen- en buitenland. Hun producten worden allemaal op ambachtelijke wijze geproduceerd en volgens traditionele recepten en bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten en, geen kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Klinkt goed! Wat hebben ze te bieden? Mooie olijfolie’s, balsamico, pasta, risottorijst, kruiden & mosterd, maar ook nougat, chocolade, jam, popcorn en wat ik vooral leuk vind, prachtige cadeaupakketten in alle soorten en maten!

Pakketje van 1000en1smaken.nl
Pakketje van 1000en1smaken.nl

Hoe is het bevallen?

Dit is een van de bekendste Provençaalse kruiden. Tijm of " Farigoule" past perfect bijou gegrild vlees, stoofschotels en eenpansmaaltijden.
Dit is een van de bekendste Provençaalse kruiden. Tijm of ” Farigoule” past perfect bijou gegrild vlees, stoofschotels en eenpansmaaltijden.

Doet denken aan Frankrijk!

Deze balsamico azijn is op smaak gebracht met lekkere vijgen voor een exotische smaak. Gebruik: Serveer deze vijgenbalsamico met verse charcuterie: proscuitto di parma, bressaola, carpaccio en rijpe kazen
Deze balsamico azijn is op smaak gebracht met lekkere vijgen voor een exotische smaak.
Gebruik: Serveer deze vijgenbalsamico met verse charcuterie: proscuitto di parma, bressaola, carpaccio en rijpe kazen

Niet alleen lekker bij kazen of charcuterie, ook heerlijk over de rucola als bijgerechtje!

Deze premium olijfolie is een mix van de beste Cobrançosa, Arbequina, Verdeal en Cordovil olijven en geeft een heerlijke smaak van fris fruit samen met aromatische kruiden.
Deze premium olijfolie is een mix van de beste Cobrançosa, Arbequina, Verdeal en Cordovil olijven en geeft een heerlijke smaak van fris fruit samen met aromatische kruiden.

Een must-have voor iedereen. Naast een gewone supermarktfles om in te bakken een mooie ‘echt lekkere’ olijfolie voor over salades, om sauzen mee te maken of om puur brood in te dippen met wat zeezout. Deze olijfolie smaakt heerlijk puur zonder dat deze bitter wordt.

Carnaroli is één van de beste soorten rijst om risotto van te maken. De rijstkorrel heeft een mooie structuur en neemt gemakkelijk vocht op, zonder dat de 'bite' er minder van wordt. Ook als de rijst te lang heeft gekookt.
Carnaroli is één van de beste soorten rijst om risotto van te maken. De rijstkorrel heeft een mooie structuur en neemt gemakkelijk vocht op, zonder dat de ‘bite’ er minder van wordt. Ook als de rijst te lang heeft gekookt.

Superrijst voor risotto!! Moeiteloos de perfecte structuur en een heerlijke smaak.

De meesterchocolatiers van Dolfin bedenken originele combinaties, streven naar subtiele harmonieen en zoeken als team naar de fijnste ingredienten.
De meesterchocolatiers van Dolfin bedenken originele combinaties, streven naar subtiele harmonieen en zoeken als team naar de fijnste ingredienten.

Heel leuke verrassende chocolaatjes voor na een dinertje! Onze favorieten: de roze peper en pure chocolade met sinaasappel

Een leuk zakje met daarin 12 lekkere reepjes chocolade van Dolfin. Zo van uit Belgie hierheen gehaald. Dit zakje bestaat uit de volgende smaken: Puur sinaasappel, puur roze peper, melk speculoos en melk hazelnoten.
Een leuk zakje met daarin 12 lekkere reepjes chocolade van Dolfin. Zo van uit Belgie hierheen gehaald. Dit zakje bestaat uit de volgende smaken: Puur sinaasappel, puur roze peper, melk speculoos en melk hazelnoten.

Benieuwd naar het ruime assortiment (1000 delicatessen) van 1000en1smaken.nl? Kijk dan snel op hun website!

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s