Makkelijk-maker: De Margrethe bowl van Rosti Mepal

Er zijn van die producten in de keuken… Die maken je leven net iets makkelijker. Mocht je dat nu wat overdreven vinden, dan kan ik stellen dat deze producten het koken in ieder geval wat ‘makkelijker’ maken.

Goedkoop is duurkoop.. Mijn beslagkommetje van de Action van één euro schiet alle kanten op zodra ik er een mixer in zet, als ik hem laat vallen is hij gebarsten en hij ziet er gewoon echt goedkoop uit.

En daar is ze… De Margrethe bowl van Rosti Mepal! Rösti Mepal ken je misschien wel als je oude campingservies of van de doorzichtige crackerboxen, maar als je een beetje goed materiaal in je keuken hebt staan kan het ook zo maar zijn dat jij ook al jarenlang zo’n kom in de kast heb staan, kijk maar eens aan de onderkant!

IMG_8066

Het materiaal voelt extreem stevig en wat zwaarder aan, hij zou zomaar eens een levenlang mee kunnen gaan.

IMG_8062

Misschien wel de belangrijkste reden waarom ik fan ben geworden van deze kommen… De anti-slipring die enorm goed werkt. Zet een mixer in de kom, roer je beslag met een spatel en je hoeft de kom niet eens vast te houden met je andere hand.

Zie als voorbeeld ook dit filmpje:

Let op het moment dat de mixer in de kom wordt gezet… makkie!

IMG_8074

De kommen komen in maar liefst 18 (pastel)tinten en formaten van 150 ml tot 5 liter. Ik heb een 500 ml, 1,5L & 3L bak. De kleine perfect om dressinkjes te kloppen of wat garnering in te bewaren, de middelste en grootste voor beslag, deeg, salades, broodjes, hapjes, fruit, ok.. ik kan zo nog wel even doorgaan.

Ter ere van haar 60jarig bestaan heeft Rosti Mepal allerlei leuke activiteiten gepland, waaronder een heel leuke kookworkshop voor bloggers bij Le Petit Gateau in Amsterdam waar ik bij mocht zijn. Dit filmpje geeft een goed beeld van de enorm gezellige sfeer en de mooie spulletjes.

IMG_8161

 

Zoals je kunt zien hadden Myrthe Stapper (van Bloggers Network) en ik het enorm naar ons zin tussen al deze lekkernijen.

Rosti Mepal heeft net een nieuwe webshop met nog veel meer waanzinnige makkelijk-makers die ik nu niet genoemd heb (zoals bijvoorbeeld een kruidenpotje voor verse kruiden plantjes die ervoor zorgt dat je plantje veel langer mee gaat)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s