Join The Influencers Movement, hét initiatief voor en door bloggers, vloggers en social influencers.

Lieve volgers van Dolly’s Dish,

Om te beginnen, dankjewel voor al jullie lieve woorden en steun voor Bloggers Network en The Influencers Movement! Het is echt onbeschrijflijk fijn om te weten dat jullie achter ons staan!

Ik weet ook dat het jullie soms ook een beetje begint te duizelen waar ik allemaal mee bezig ben en met dit blogje hoop ik dat een beetje te verduidelijken, maar ook te enthousiasmeren om ons te helpen om onze Kickstartercampagne tot een groot succes te maken!

Kickstartercampagne van 20 april tot en met 18 mei – Doel: €150.000,-

Dorit op het podium bij de voorrondes van de TEDx Amsterdam Women Startup Awards.
Dorit op het podium bij de voorrondes van de TEDx Amsterdam Women Startup Awards.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn wij op 28 maart tijdens de voorrondes van de TEDx Amsterdam Women Startup Awards geselecteerd als één van de drie finalisten. Een onderdeel van deze awards is het opzetten van een Kickstarter campagne. Afhankelijk van onze prestaties tijdens deze campagne maken we ook een grotere kans om deze awards te winnen.

Kickstarter is een crowdfundingplatform. Dit houd in dat je hierop een project kan plaatsen en aan de wereld kan vragen: ‘Wie wil mij helpen dit te realiseren?’ In ruil voor ‘pledges’ (een belofte dat je geld wilt inleggen) worden er ‘rewards’ uitgereikt (beloningen). 

Ons project is het bouwen van de nieuwe website van TIM (ons nieuwe bedrijf, zie onderstaande tekst voor uitleg). We hebben hiervoor minimaal €10.000,- en als streefbedrag €150.000,- voor nodig binnen EEN maand! We hebben hiervoor verschillende rewards op gesteld (zie campagne) maar aan jullie zou ik vooral willen vragen om gewoon ‘backer’ te worden, dat kan al voor €1,-! Hoe meer backers, hoe meer mensen zien dat veel anderen in TIM geloven en hoe groter de kans op nog meer backers!

Jullie kunnen ons dus helpen dit sneeuwbaleffect in gang te zetten!!! Behalve door financieel bij te dragen hebben we ook heel veel aan steun in de vorm van het delen van het verhaal van TIM. Hoe? Volg ons op social media en deel het campagne filmpje met jouw netwerk.

WHY & HOW JOIN TIM? 21:4

Hoe zit het nu precies met BN en TIM?

Anderhalf jaar geleden is het idee van Bloggers Network geboren. Het idee: eerlijke bemiddeling tussen Nederlandse bloggers en bedrijven door een marktplaats. Al vanaf het begin af aan hadden we de droom om die bemiddeling volledig online te laten verlopen, zodat we de kosten laag konden houden en er meer geld overbleef voor de makers: de bloggers. 

En daar komt de oprichting van The Influencers Movement om de hoek kijken. Op dit moment zijn we namelijk klaar om die technologie te gaan ontwikkelen. Ook hebben we besloten om niet alleen bloggers, maar ook vloggers (videobloggers) en social influencers (mensen die heel groot zijn op Twitter of Instagram bijvoorbeeld) te voorzien van de leukste samenwerkingen via de marktplaats. Daarnaast hebben we besloten om internationaal te gaan.

Het mooie is dat we met deze technologie ervoor kunnen zorgen dat ‘de bemiddelaars’ overbodig worden en dat influencers 100% van hun financiële beloningen kunnen houden, in plaats van de 40% marge die ze nu nog afstaan aan bemiddelende partijen.

We zijn een ‘movement’ omdat we het gevoel hebben dat we dit ideologische platform alleen kunnen realiseren als we er met alle influencers wereldwijd onze schouders onder zetten. Samen kunnen we daadwerkelijk de influencers markt open breken en toegankelijk maken voor iedereen.

TIM Social wit

Don’t want to miss a thing about The Influencers Movement? Follow TIM on Facebook (http://on.fb.me/1zMYIbo)
Twitter (http://bit.ly/1G82qhX)
Instagram (http://bit.ly/1HubrWK)
YouTube (http://bit.ly/1EsNEaJ)
LinkedIn (http://bit.ly/1Gj46I5)

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jennah schreef:

    Very true! Makes a change to see soemnoe spell it out like that. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s